Voedingscoach

Voedingscoach

Voeding is iets wat je altijd nuttigt. Wat eet jij?

Haast, haast, haast wie kent het niet.

Even snel langs het tankstation voor een broodje of een suikerrijke hap want er is geen tijd om rustig te eten. Je hoort het elke dag om je heen. Maar is dit gezond?

Als voedingscoach leer je hoe je een gezond eetpatroon kan ontwikkelen en ook anderen kan helpen dit eetpatroon te volgen te samen met een gezonde levensstijl.

Kennis is vaak weten. Oud geleerd is oud gedaan! Het zijn oude spreekwoorden maar de goede gewoonte van eten is in deze maatschappij ver te zoeken.

Veel mensen ontbijten niet, te weinig of zonder de goede voedingsstoffen met alle gevolgen van dien. Daar begint het eerste proces al. Ontbijt gewoonte veranderen. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. De voedingstoffen moeten ons door de dag heen helpen en ons lijf voeden. Doet jouw ontbijt dat?

Door te leren zelf een goed eetpatroon te handhaven en meer te leren over voedingsgewoonten kan je als voedingscoach gaan starten. Wat het beste voorbeeld ben je immers zelf! Goed voorbeeld doet goed volgen!

Wil jij meer leren over voeding en mensen gaan helpen hun voedingspatroon en levenstijl aan te passen meldt je dan bij ons aan.

Wij volgen een simpel programma van een 4 dagen proefpakket. Dit is een heel laagdrempelige manier om met de uitstekende producten van Herbalife kennis te maken. Mensen voelen het verschil!

Wil jij een verschil maken? Ga dan werken als voedingscoach en vul onderstaande vragen in !